Webový portál se zaměřením na bojová umění - Fučík, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na webové technologie. Cílem je vytvoření webového portálu s tématikou bojového umění. Teoretická část se zabývá srovnáním webových portálů z hlediska jejich provedení a nabízeného obsahu. Dále je zde zhodnocení současných webových technologií a seznámení s návrhem databáze. V praktické části je popsána architektura aplikace, konfigurace aplikace, návrh modulů a především nejvíce využité prostředky z technologie ASP.NET.
Web portal focusing on martial arts
Keywords: webová aplikace; relační databáze; architektura aplikace; ASP.NET; SQL; Ajax Control Toolkit; web application; relational database; application architecture