Optimalizace přípravy zlaté rotační diskové elektrody pro voltametrické stanovení rtuti - Nedomová, Romana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývala optimalizací přípravy rotační diskové elektrody pro voltametrické stanovení rtuti.
Optimalization of preparation gold rotation disc electrode for voltammetric determination of mercury
Keywords: voltametrie; rtuť; zlaté elektrody