Systémy pro podporu spolupráce na vědeckých projektech - Chlad, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na problematiku informačních systémů pro práci na vědeckých projektech. Orientuje se na zjištění požadavků systému, jeho otestování, vyhodnocení a následnou implementaci.
Systems used for the support of the cooperation on science projects
Keywords: projekty; Informační systémy; FURPS; Informace; Projects; Information Systems; Information