Sociální média jako nástroj marketingu v odvětví finančních služeb - Nosek, František (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na využití sociálních médií při marketingové komunikaci ve finančních službách. V prvních třech kapitolách jsou představeny teoretické pojmy marketingu a nástroje, které se využívají na komunikaci. V praktická část se práce zabývá charakterizováním podniku a popsání jednotlivé komunikace na sociálních sítích. Nejdůležitější poznatky a doporučení jsou shrnuty na konci praktické části
Social Media as a Marketing Tool in the Financial Services Industry
Keywords: sociální média; online marketing; finanční služby; online komunikace; marketingový mix; social media; online marketing; financial services; online communication; marketing mix