Fotoindukované změny vlastností a reaktivity amorfních chalkogenidů - Čapek, Bohumil (Univerzita Pardubice, 1999)
Byly studovány fotoindukované změny struktury a reaktivity tenkých vrstev systému As-S a dále změny vyvolané rozpouštěnmím tenkých vrstev a objemových skel.
Photoinduced changes of structure in amorphous chalcogenides
Keywords: Chalkogenidová skla; objemová skla; tenké vrstvy; fotoindukované změny