Analýza příčin nezaměstnanosti v Královehradeckém kraji - Baďo, Klára (Univerzita Pardubice, 2011)
Obsah této bakalářské práce se zaměřuje na analýzu příčin nezaměstnanosti v Královehradeckém kraji. V první části je teoreticky popsán pojem nezaměstnanost a charakterizován Královehradecký kraj. Druhá část se zabývá analýzou nezaměstnanosti a jejich možných příčin v Královehradeckém kraji, na základě kterých jsou navrženy možné návrhy a opatření, které by měly vést ke snížení nebo alespoň zpomalení jejího růstu.
Analysis of causes of unemployment in region Hradec Králové
Keywords: nezaměstnanost; Královehradecký kraj; analýza; Hradec Králové; unemployment; analysis