Personální marketing ve společnosti Montáže Brož s.r.o. - Pinkas, Pavel (Univerzita Pardubice, 2019)
Předmětem bakalářské práce je analýza personálního marketingu ve spolecnosti Montáže Brož s.r.o. Cílem práce je navrhnout společnosti takové změny v oblasti externího a interního personalního marketingu, které povedou ke zlepšeni stavající situace ve zkoumané oblasti.
Personal marketing in Montáže Brož s.r.o.
Keywords: externí personalní marketing; interní personalní marketing; employer branding; získávání zaměstnanců; external personal marketing; internal personal marketing; employer branding; recruitment