Kupní smlouva - Pejchová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila n aprávní úpravu kupní smlouvy v Česku. Charakterizuje základní smlouvy, formy uzavírání smlouvy a povinosti smluvních stran.
Sales contract
Keywords: obchodní právo; kupní smlouvy; Česko; právní úpravy