Citlivost PETN a jeho flegmatizátů - Vala, Roman (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce pojednává o vlivu přídavku různých flegmatizátorů na citlivost PETN ke tření, nárazu a elektrostatické jiskře.
Sensitivity of PETN and its mixtures with
Keywords: pentrit; výbušiny; citlivost