Uplatnění logistiky v obchodní činnosti ČD, a.s. - Andrle, Michael (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza vývoje přepravy na železnici, návrh uspořádání regionálních logistických center. Výběr vhodného vozu.
Using logistics at business activity ČD
Keywords: železniční doprava; České dráhy; Logistika; přepravní trh; marketingový průzkum