Nástroje podpory inovací v ČR - Svoboda, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se zaměřuje na inovační prostředí v České republice. Klade si za cíl popsání inovačního prostředí, analýzu podpory inovačního prostředí a popis nástrojů podpory inovací v České republice. Součástí práce je i analýza podpory inovací ve vybraném podniku.
Instruments for support of inovation in Czech republic
Keywords: inovace; prostředí; podpora; nástroje; innovation; environment; support; instruments