Ústavní vývoj na českém území od roku 1918 - Kynclová, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá jednotlivými etapami ústavního vývoje na českém území v letech 1918 - 1993. Dále se věnuje charakteristice a podmínkám vzniku současně platné Ústavy České republiky. Kromě samotných ústav také popisuje významné události, které se na našem území v tomto časovém rozpětí odehrály.
Development of the Constitution in Czech lands since 1918
Keywords: ústava; ústavní vývoj; Česká republika; constitution; development of the constitution; Czech Republic