Záznamník teplot - Prášil, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce se zbývá návrhem a konstrukcí záznamníku teplot, který bude teploty zobrazovat a zaznamenávat do paměti na SD kartu. Záznamník má několik podružných zařízení, která bezdrátově posílají údaje o teplotě přímo do záznamníku. O Bezdrátovou komunikaci se starají vysílače NRF24L01. Ovládání a řízení je zajištěno mikroprocesory řady Atmel. Jednotlivé podružné jednotky jsou napájeny z baterií. Záznamník teplot je schopen samostatného provozu. Zaznamenané teploty je možné z SD karty načíst do PC.
Temperature logger
Keywords: měření teploty; Atmel; Arduino; programování; bezdrátový přenos; NRF24L01; temperature measurement; Atmel; Arduino; programming; wireless transmission; NRF24L01