Integrace systémů e-Governmentu na úřadech v Hlinsku ve vztahu k finančnímu úřadu - Dočekal, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato diplomová práce pojednává o integraci e-Governmentu na úřadech v Hlinsku ve vztahu k finančnímu úřadu. V teoretické části jsou uvedeny základní pojmy a metodiky procesního modelování a zhodnocen současný stav e-Governmentu. V praktické části je provedena procesní analýza – dle metodiky BORM stavu e-Governmentu v rámci součinnosti finančního úřadu a úřadů veřejné správy a následně je navrženo možné řešení nasazení e-Governmentu do této součinnosti.
E-Government systems integration at the offices in Hlinsko concerning the tax office
Keywords: the tax offices; trades licensing offices; state social support departments; Process modeling; BORM methodics; use case diagrams; finanční úřady; živnostenské úřady; odbory státní sociální podpory; Procesní modelování; metodika BORM; use case diagramy