Nástroje zvyšování kvality ošetřovatelské péče - Musilová, Štěpánka (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této práce je zjistit, jak se zdravotnická zařízení ve čtyřech krajích České republiky staví ke sledování nežádoucích událostí ve zdravotnictví. Dále se snaží analyzovat, do jaké míry a jakým způsobem je sledují a zda je vyhodnocují.
Quality improvement tools for nursing care
Keywords: nežádoucí událost; kvalita zdravotní péče; akreditace; certifikace; troublesome event; health care quality; accreditation; certification