Umístění výrobku na trhu - Kostelecký, Josef (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá marketingovou analýzou a ekonomickým zhodnocením zavádění výrobků na malospotřebitelský trh.
Product placement
Keywords: Lovochemie, a.s. Lovosice; Hnojiva; výrobek; Marketing; Náklady; Ceny