Podpora prodeje ve společnosti DaimlerChrysler Services Bohemia, s. r. o. - Řeřichová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce je poskytnout přehled o podpoře prodeje a jejich druzích. Podpora prodeje je zde rozdělena do tří základních skupin, a to na podporu prodeje zprostředkovateli, na podporu prodeje maloobchodníkovi a na podporu prodeje spotřebiteli. Dále jsou v práci popsány druhy leasingového financování. Podpora prodeje je aplikována na společnost DaimlerChrysler Automotive Bohemia s. r. o., která využívá služeb leasingové společnosti DaimlerChrysler Services Bohemia s. r. o., a tím zvyšuje prodej svých výrobků.

The aim of the thesis is to entitle the summary of a support of sales and of the kinds of backing. The support of sales is separated into three basic parts; the support for the agent, the support for the retailer and the support for the final customer. In the next part of the thesis are described the kinds of leasing financing. The support of sales is applied to DaimlerChrysler Automotive Bohemia Ltd. who uses the services of DaimlerChrysler Services Bohemia Ltd. and thereby is significantly increases the volume of sales.
Support of sales in the company DaimlerChrysler Services Bohemia Ltd.
Keywords: support of sales; podpora prodeje; leasing; DaimlerChrysler