Rozbor hospodaření podniku Lučební závody a. s. Kolín - Širc, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá podrobnou analýzou akciové společnosti. Hlavním cílem této práce je zjištění skutečného stavu podniku, odhalit problémy a navrhnout nápravná opatření k dosažení žádoucího stavu.
Business report of company Lučební závody a. s. Kolín
Keywords: analýza hospodaření; Finanční analýza; likvidita; rentabilita; SWOT analýza; akciové společnosti