Ekologická rizika podniku - Smejkalová, Martina (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou rizik, jejich členěním a snaží se blíže specifikovat rizika ekologická. V souvislosti s ekologickými riziky se práce dotkne oblasti environmentálního managementu a samotného procesu řízení a přístupu k rizikům. Následně je v práci provedena analýza ekologických rizik v konkrétním podniku.
Ecological company risks
Keywords: ecological risks; ecological policy; environmental management; ekologická rizika; ekologická politika; environmentální management