Reengineering v železničních dopravě - Galovičová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce shrnuje podstatu, základní myšlenky, charakteristické znaky, metody a metodiky reengineeringu a jejich využití v železniční dopravě.
Reengineering in railway transport
Keywords: Process management; company process; railway company; radical transformation; transformace; Reengineering; Procesní řízení; železniční doprava