Linka S2 v rámci IDS JMK, rozšíření IDS na Boskovicko a Letovicko - Kacetl, Jan (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá rozšířením integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje na mikroregion Boskovicko a Letovicko. Jedná se o možnosti jízd přímých vlaků příměstské dopravy na trase Brno – Boskovice – Jevíčko a dále modernizace stávajících tratí, železničních stanic a mezilehlých zastávek. Cílem diplomové práce je zlepšit dopravní obslužnost mikroregionů Boskovicko a Letovicko.
Line S2 within IDS JMK, extension of IDS to Letovice and Boskovice
Keywords: železniční doprava; integrované dopravní systémy; Dopravní obslužnost; modernizace