Ultraditionelle Form des Unterrichts nach dem Daltonplan mit Bezug auf die Fremdsprache - Mášová, Hana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá "Daltonským plánem", novou organizační formou výuky, a jeho využitím.
Netradiční forma výuky podle Daltonského plánu se zřetelem n a cizí jazyk
Keywords: pedagogika; daltonský plán; cizí jazyky; výuka; organizace