Public relations v Českých drahách, a.s. - Kubincová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá public relations ve společnosti České dráhy, a.s.. V teoretické části je charakterizován pojem public relations a jeho postavení v marketingovém mixu. Práce charakterizuje současnou situaci public relations.
Public relations in Czech Railways, joint-stock company
Keywords: Marketing; Public relations; Komunikace; reklamy; Doprava