Age management ve vybraném podniku - Svíčková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá age managementem ve vybraném podniku. První část práce vymezuje diverzitu, diversity management a age management. Druhá část obsahuje charakteristiku podniku a analýzu věkové struktury a age managementu. Na závěr práce navrhuje doporučení ke zlepšení.
Age management in selected company
Keywords: diversity management; věk; age management; pracovní schopnost; stárnutí; diversity management; age; age management; work ability; ageing