Návrh a implementace webového portálu k registraci přestaveb aut na LPG/CNG - Macháček, Jiří (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá návrhem a implementací modulárního webového portálu k registraci přestaveb aut na LPG/CNG. V teoretické části je provedena rešerše webových technologií a popis vybraných frameworků a systémů pro správu verze. Praktická část popisuje využívané softwarové nástroje a vypracovanou aplikaci.
Design and implementation of web portal indented for cars-conversion-to-LPG/CNG registration
Keywords: Nette; PHP; verzovací nástroje; webová aplikace; framework; version control systems; web aplication