Problémy malého obchodníka - Nováková, Blanka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá problémy malého obchodníka. Představuje firmu a její obchodní činnost. Hledá důvody snížení tržeb a finančních problémů v posledních letech. Snaží se najít řešení vzniklé situace pomocí marketingového výzkumu a výrobkové analýzy. V závěru práce je vyhodnocení dotazníkového šetření průzkumu spokojenosti zákazníků a zjištění vhodnosti nabízeného sortimentu. Tato práce se stala pro mne přínosem, a doufám, že mi napomůže v řešení firemních problémů.
The problems of small businessman
Keywords: Obchodní podnik; pracovníci; mzdy; Kontrola; financování; Krize; Commercial undertaking; personnel; payroll; Control; finance; Crisis