Ochrana základních složek integrovaného záchranného systému - Andrlíková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce se zabývá ochranou základních složek integrovaného systému. V teoretické části jsou popsány základní pojmy integrovaného záchranného systému a jeho složek, teoretická východiska a základy ochrany. V praktické části jsou zpracovány podklady od jednotlivých základních složek, jsou zobrazeny podle různých proměnných do grafů a tabulek a vzájemně porovnány. Cílem práce je zjištění stavu zabezpečení těchto složek na základě porovnání poskytnutých údajů.
Protection of the integrated rescue system basic units
Keywords: integrovaný záchranný systém; hasičský záchranný sbor; Policie ČR; zdravotnická záchranná služba; jednotky požární ochrany; ochrana; integrated rescue system; fire rescue service; Police CR; health rescue service; units of fire protection; protection