Zatraktivnění železniční osobní dopravy na trati Tábor - Horní Cerekev - Kubeš, Josef (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce řeší současný stav na železniční trati Tábor Horní Cerekev a navrhuje možnosti zatraktivnění dopravy na této trati. Návrhy na zlepšení se týkají modernizace vozového parku, modernizaci a zlepšení dostupnosti stanic či zastávek nebo zlepšení návazností na ostatní železniční tratě a autobusy.
Make railway passenger traffic on the track Tabor - Horni Cerekev more attractive
Keywords: železniční doprava; přípoje; regionální tratě; jízdní řády; rail transport; connections; regional lines; timetable