Systém ochrany před krádeží dopravního prostředku - Hanus, Pavel (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh a realizaci systému pro ochranu dopravních prostředků před zloději. Teoretická část obsahuje studii použitelných systémů pro detekci, kdy byl dopravní prostředek odcizen, a aktivních systémů pro ochranu proti odcizení. Na základě této studie byl vytvořen systém pro ochranu dopravních prostředků. Navržený systém byl testován souborem měření a podle výsledků upraven pro zlepšení kvality systému.
The system of protection against theft of means of transport
Keywords: GNSS; akcelerometr; GSM; ochrana proti zcizení; zabezpečení; GNSS; accelerometer; GSM; protection against steeling; security