Návrh bezbariérové trasy na území města Holice - Vlasáková, Renata (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce je zaměřená na analýzu bezbariérových úprav přechodů pro chodce a u vstupů do veřejně přístupných objektů ve městě Holice. Pomocí metody teorie grafů navrhuje optimální (nejspolehlivější) bezbariérovou trasu na území tohoto města.
Proposal for a barrier-free route in city Holice
Keywords: bezbariérové komunikace; analýza; přechod pro chodce; Holice; barrier-free communication; analysis; pedestrian crossing