Odolnost - Rýdl, Karel (My University, 2023)
Autor nabízí pojetí pojmu „odolnost“ jako životní hodnoty, a to z hlediska její důležitosti pro běžný život člověka, speciálně pro období krizí.
Resistance
Keywords: Odolnost; člověk životní hodnoty; období krize; Resistence; human body; life values; crisis time