Polymerní bezdušové tmely a jejich využití ve sportu a dopravě - Petrnoušek, Dominik (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem této bakalářské práce je popis problematiky bezdušových polymerních tmelů, které jsou využívány ve sportu a dopravě. Práce se zabývá se klasifikací bezdušových polymerních tmelů z hlediska chemické povahy, použití a technického charakteru. Taktéž se stručně zmíní o historii a vzniku tohoto vynálezu.
Polymer Tubeless Sealants and Their Application in Sports and Transport
Keywords: polymerní bezdušový tmel; latex; sport; doprava; polymer tubeless sealant; latex; sport; transport