Rozvoj cyklistické dopravy ve vybraném regionu (Jesenicko) - Začal, David (Univerzita Pardubice, 2004)
Popis současného stavu cyklistické dopravy na Jesenicku a návrhy na její další rozvoj. Návrhy jsou doplněny o dopravní průzkum.
Development of cycling transport in select region (Jesenicko)
Keywords: cyklistické trasy; cykloturistika; osobní doprava; průzkum; Jesenicko