Integrovaný záchranný systém regionu Jindřichův Hradec - Havlisová, Radka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce rozebírá důvody vzniku a funkce integrovaného záchranného systému. Zabývá se jeho použitím a jeho legislativní úpravou. Pozornost je rovněž věnována krizovému řízení a jeho příslušným orgánům. Práce analyzuje dále krizový potenciál regionu Jindřichův Hradec.
Integrated rescue system of the region Jindřichův Hradec
Keywords: Integrovaný záchranný systém; Krizové řízení; Policie ČR; hasičské sbory; záchranné služby; Jindřichův Hradec