Studentky - matky - Jiřičná, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou studujících matek. Cílem práce je analýza důvodů pro pokračování ve studiu během těhotenství a mateřství. Druhým cílem práce je výzkum změny vztahu ke studiu během rodičovství.
Students - mothers
Keywords: studující matky; vzdělávání; studium; rodičovství; mateřství; Univerzita Pardubice; students mothers; education; study; parenthood; motherdooh; University of Pardubice