Městská hromadná doprava v Břeclavi - Kocmánek, Vít (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zabývá problematikou městské hromadné dopravy v Břeclavi. Na základě teoretických východisek a analýzy současného stavu jsou v práci navrhnuta opatření, kterými je možné alespoň částečně zvýšit kvalitu veřejné osobní dopravy v Břeclavi, a tyto návrhy jsou následně zhodnoceny.
City transport in Břeclav
Keywords: městská hromadná doprava; Břeclav; Integrovaný dopravní systém Jihomoravského kraje; dopravní obslužnost; city transport; Břeclav; The Integrated Public Transport System of the South Moravia Region; transport service