Omyly řídících pracovníků a jejich dopady na chod podniku - Kantorová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce se zabývá omyly řídících pracovníků a jejich dopady na chod podniku. Hlavní důraz je kladen na vytyčení chyb, kterých se manažeři dopouštějí, a na předcházení těmto omylům. V práci je využito empirického šetření a analýzy klíčových rozhodnutí manažera. Převážná část práce je podložena praktickými zkušenostmi řídícího pracovníka s dlouhodobou praxí ve svém oboru. Závěr práce obsahuje vyhodnocení nejzávažnějšího omylu a návrh na minimalizaci jeho dopadů.
Manager´s Mistakes And Their Impact On Company
Keywords: manažer; rozhodování; omyly; dopady; podnik; manager; decision making; mistakes; impact; company