Komunikační mix u vybraného potravinářského průmyslu - Váňová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá tematikou marketingového a komunikačního mixu firmy Coca-Cola Beverages Česká republika, spol. s. r. o.
Communicative mix by the chosen food - processing industry
Keywords: Marketing; komunikační mix; Marketingový mix; segmentace; Trhy; propagace; SWOT analýza; potravinářský průmysl