Rekonstrukce ulice 17. listopadu v Jičíně - Řehák, Václav (Univerzita Pardubice, 2014)
Cílem práce je navrhnout rekonstrukci ulice 17. listopadu v Jičíně, součástí návrhu je i rekonstrukce přilehlého autobusového nádraží spolu s parkovištěm a částečně i ulice Jungmannova. Projekt je vypracován jako dopravně urbanistická studie proveditelnosti.
Reconstruction of 17th listopadu's street in Jicin
Keywords: místní komunikace; rekonstrukce; parkoviště; kruhový objezd; autobusové nádraží; local roads; reconstruction; car parks; roundabouts; bus station