Důchod jako pravidelná platba z investice - Rohlíková, Aneta (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se věnuje popisu dlouhodobého spoření a jednotlivých druhů důchodu, jejich charakteristice a jejich propojení s úvěrovými službami bankových i nebankových subjektů. Dále se zaměřuje na praktickou ukázku výpočtů dlouhodobého spoření a jednotlivých druhů důchodu.
A pension as a regular payment from investment
Keywords: důchod; dlouhodobé spoření; úroková sazba; splátková společnost; vzorec; pension; long-term saving; interest rate; hire-puchase finance companies; formula