Systém skladování ve společnosti Faurecia Interiors Pardubice - Ždánský, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se zaměřuje na průzkum, analýzu a zhodnocení aktuálního stavu skladování Faurecia Interiors Pardubice. Dále se zabývá návrhy na zlepšení za účelem zefektivnění fungování skladu.
Warehousing system at Faurecia Interiors Pardubice
Keywords: sklad; logistika; štíhlá výroba; automobilový průmysl; zásoby; warehouse; logistics; lean manufacturing; automotive industry; stock