Bytová politika v Pardubicích po 2. světové válce - Kemsová, Bohuslava (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce pojednává o bytové politice v České republice a především ve městě Pardubice. Dále popisuje transformaci bytové politiky v 90. letech, výdaje domácností na bydlení a především formy státní podpory bydlení v ČR. Jsou zde uvedeny příklady bytových politik některých zemí Evropské unie.
Housing policy in Pardubice after world war II
Keywords: bytová politika; Pardubice; bytový fond; státní podpora