Marketingový mix společnosti SOLVIT, s.r.o. - Ulrich, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2009)
Předmětem této diplomové práce je provedení situační analýzy společnosti SOLVIT, s.r.o. a návrh potenciálních zlepšení pro danou společnost, s vyhodnocením jejich očekávaného dopadu na společnost, která působí v agrobyznysu. První kapitola je věnována teoretickým poznatkům. Následující kapitola je věnována charakteristice zemědělství, respektive agrobyznysu a postavení zemědělců v něm. Ve třetí kapitole je představena a charakterizována uvedená společnost. V následujících kapitolách je provedena situační analýza společnosti, následovaná potenciálními návrhy na zlepšení, s vyhodnocením jejich očekávaného dopadu na danou společnost.
Marketing mix of the company SOLVIT, s.r.o.
Keywords: agrobyznys; zemědělství; Marketing; Situační analýza; zemědělské komodity; agribusiness; Agriculture; Situation analysis; agricultural commodity