Přemístění technologických úkonů dopravce Regiojet ze stanice Praha-Smíchov - Kalousek, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2023)
Předmětem této diplomové práce je návrh přemístění technologických úkonů dopravce Regiojet ze stanice Praha-Smíchov v rámci pražského železničního uzlu. Autor také zkoumá, zda je rozhodnutí o přemístění dopravce Regiojet do stanice Praha-Malešice nejlepším možným řešením, nebo je v rámci pražského železničního uzlu i jiná vhodná stanice.
Relocation of Technological Operations of the Railway Carrier Regiojet out of Prague-Smíchov station
Keywords: železniční dopravce; technologie; plán obsazení dopravních kolejí; railway carrier; technology; plan of occupation station tracks