Sběr a příprava dat pro řešení problematiky sběru separovaného odpadu v Pardubicích. - Straková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce je věnována sběru a přípravě dat pro řešení problematiky sběru separovaného odpadu v Pardubicích.
Data collection and preparation for dealing with the collection of separated waste in Pardubice.
Keywords: separovaný odpad; odpadové hospodářství; geografické informační systémy; separated waste; waste management; geographic information systems