Komunikační kompetence studentů oboru Radiologický asistent - Květenský, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá komunikačními kompetencemi studentů oboru Radiologický asistent. Práce vymezuje základy mezilidské komunikace a komunikačních dovedností a podrobněji se zabývá komunikací zdravotnických pracovníků s pacienty a komunikací zdravotnických pracovníků v rámci týmu. Vyhodnocena je komunikační průprava studentů oboru radiologický asistent. V praktické části je zkoumáno sebehodnocení studentů ve vztahu ke komunikačním dovednostem. Ke zjištění výsledků jsou využity polostrukturované rozhovory.
Communication competencies of students in the field of radiology assistance
Keywords: komunikace; komunikační kompetence; radiologický asistent; vzdělávání; communication; communication competence; radiological assistant; education