Personální řízení v systému jakosti - Hudzíková, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce je zaměřena na personální řízení v systému jakosti. V teoretické části vysvětluje základní pojmy v oblasti jakosti a personálního řízení. Praktická část zahrnuje popis jednotlivých personálních činností ve společnosti SOPO, s. r. o. Sledováno je zejména získávání a přijímání zaměstnanců, vzdělávání pracovníků v průběhu pracovního poměru a sociální program podniku.
HUMAN RESOURCE MANAGEMENT IN QUALITY MANAGEMENT SYSTEM
Keywords: Systém řízení jakosti; personální řízení; Řízení lidských zdrojů; Jakost; personální činnosti; koncepce managementu jakosti; quality management system; Human Resources Management; Quality; human resources activities; conception of quality management