Evropská strategie zaměstnanosti - Dobrkovský, Martin (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce pojednává o Evropské strategii zaměstnanosti. První kapitola se zabývá vývojem a charakteristikou Evropských společenství, druhá kapitola se zaměřuje na trh práce a politiku zaměstnanosti. Třetí kapitola analyzuje trh práce a vymezuje ohrožené osoby na trhu práce. Čtvrtá kapitola se zabývá řešením nezaměstnanosti u ohrožených skupin obyvatelstva.
European strategy of employment
Keywords: zaměstnanost; Nezaměstnanost; Trh práce; Evropská Unie; Employment; Unemployment; Employment market; European Union