Příprava vozidla k měření emisí na SME, charakterizace nejčastějších závad odhalovaných v jejím rámci - Šubín, Kamil (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce obsahuje shrnutí poznatků o kategorizaci nejčastějších závad ovlivňující tvorbu emisí vozidel s řízeným a neřízeným emisním systémem zážehových a vznětových motorů a popsání příčin těchto závad.
The preparation of vehicles to emissions testting SME, the characterization the most frequent faults revealing in her scope
Keywords: měření emisí; závady; palivové soustavy; vstřikování; výfuky