Datové struktury modelů dopravních sítí - Jech, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce popisuje problematiku implementací datových struktur graf využívající hranově orientovaný přístup. Jsou zde uvedeny potřebné definice a popisy algoritmů vyhledávání minimální cesty a nejspolehlivější cesty.
Data structures of transportation network models
Keywords: Datové struktury; Implementace; Modelování; Algoritmy; dopravní sítě